Friss topikok

HTML

EP

Minden ami az EP-ben történik. Bizottságok, felszólalások, képviselők. Csakis amit fontosnak találok/találunk megemlíteni, elemezni.

Archívum

Linkblog

Önellentmondások

2009.07.18. 13:16 | Kamee | Szólj hozzá!

Az első bejegyzésemből gondolom kiderült, hogy célom az EP magyar (és magát magyarnak nevező) képviselői ténykedéseinek a nyomon követése. A mai nap 2 múlt heti felszólalást nézek át behatóbban. Az egyik felszólalás a magával is önellentmondásba keveredő Göncz Kinga bolsevik ideológiai hozzáállása.

Göncz Kinga felszólalásából:

"Az egyik az egyértelmű fellépés a diszkrimináció, rasszizmus, antiszemitizmus, xenofóbia és homofóbiával szemben.... Különösen kell ügyelni arra, hogy ne legyen együttműködés a magukat demokratikusnak valló pártok és a szélsőséges pártok között." (A teljes felszólalás elolvasható itt)

Tipikus bolsevik hozzáállás, amely az úgymond "nemes cél" elérése érdekében engedélyezi az erőszakos fellépést a néppel szemben. Erre 2009.07.04-én tökéletes bizonyítékot láthattunk Budapesten, amikor is 216 békés tüntetőt hurcolt el az ú.n. rendőrség. De vajon tényleg nemes cél erőszakkal fellépni vallásos neveltetésű, dolgozó és rendesen adozó emberek ellen, akik nemtetszésüket fejezik ki a falvakban elszaporodott kisebbségi ("megélhetési?") bűnözés ellen? Komolyan nemes cél fellépni a gyermekeiket védő szülők, nagyszülők ellen, akik nemtetszésüket fejezik ki a homoszexuálisok exhibicionista felvonulásával kapcsolatosan? Tényleg az a demokrata, aki kiemeli azt, hogy ügyelni kell a kirekesztés fenntartására, ha - szerinte - szélsőséges (szerintem radikális) eszmékkel találkozunk? Nos akkor ki is diszkriminálja a magyar állampolgárok (430 ezer emberről beszélek) közel 5%-át? Göncz Kingának át kellenne gondolnia, hogy ki is a kirekesztó valójában. Göncz Kinga xenofóbiáról beszél. Igaza van fel kell lépni ellenne, nincs helye idegengyűlöletnek. Az ő általa képviselt rendszer a magyar népet saját hazájában idegennek tekinti (a sok dolog közül pár: Bankok támogatása a nehéz helyzetben levő állampolgárok helyett. Olyan segítségnyújtás a viharkárosultaknak, amint nem tudnak igénybe venni. 430 ezer szavazópolgár képviselőinek lejárattatása). És Göncz Kinga ilyen hozzáállással a Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság tagja az EP-ben. Ideje lenne az összes magyar állampolgárt képviselnie.

 

A másik felszólalás Sógor Csaba RMDSZ-es képviselőé volt a múlt héten. A felszólalását elolvasva, mintha azt kérdezné: "Hova álljak? A székelyföldi autonómiatörekvés vagy a nagy román állam mellé? A budapesti demonstrálók vagy a rendőrállam mellé? A magyarul beszélő önkormányzati helyek vagy a szlovák nyelvtörvény mellé?" Ha kisebbségi képviselőként Sógor Csabának ezek a kérdések jutnak eszébe, akkor kit képvisel? Mert nem a romániai magyarságot azt biztosra vehetjük. Számára világos, hogy Kínát baráttá kell tenni, hogy tanuljon az EU-tól. Mintha azt mondaná, hogy a többszörös pedofíliával gyanusított embert fogadjuk nyugodtan gyermekeink mellé, és tanítsuk meg neki, hogy miért csinál rosszat. Tanulni fog a visszaeső bűnös? Kockáztassam gyermekeim életét? Sógor Csaba megtenné.

 

DemIm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr941253041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása