Friss topikok

HTML

EP

Minden ami az EP-ben történik. Bizottságok, felszólalások, képviselők. Csakis amit fontosnak találok/találunk megemlíteni, elemezni.

Archívum

Linkblog

Beköszöntő

2009.07.17. 17:03 | Kamee | 1 komment

Mint tudjátok 2009 június 7-én EP választások voltak Magyarországon, és azon a héten szerte Európában. A választási eredményről nincs szándékom sokat írni, hiszen több elemzés, kimutatás, értékelés is készült. Az eredményeket mindenki úgyis megtekintheti az Országos Választási Iroda honlapján. A lényeg, hogy a Fidesz 14, az MSZP 4, a Jobbik 3, az MDF 1 képviselővel képviselheti Magyarországot. Már amelyik valóban képviseli, hiszen az első napokban kiderült, hogy kik azok akik Magyarország képviseletében, de nem Magyarországért mentek ki.

Rögtön megemlíteném Járóka Líviát, akinek semmitmondó felszólalása egyáltalán nem tükrözi, hogy ő Magyarországot képviseli. Remélhetőleg a hozzáállása változni fog, és beáll azok sorába, akik fel merték tenni Magyarországon a kisebbségi bűnözéssel való kérdéseiket. Remélhetőleg lesznek kreatív és megvalósítható ötletei.

Ha a kisebbségsek szóba kerültek, akkor természetesen nem mehetünk el a Magyar Gárda Mozgalom, Szegedi Csanád, és az őt támadó EP-s szocialista frakció, és Tabajdi Csaba mellett, hiszen a Magyar Gárda európai színtérre lépett. 

Az előzményekről röviden: 2009.07.11-én a Jobbik által szervezett szimpátiatüntetésen Szegedi Csanád megígérte, hogy a Magyar Gárda mellényében fogja átvenni mandátumát. Ígéretét betartotta, aminek köszönhetően az Európai Szcialisták "visítozni" kezdtek. Természetesen ebből a közös vonyításból nem maradhatott ki Tabajdi Csaba sem. Ezúton is gratulálnék neki, hiszen a magyar érdekek helyett már a magyar képviselőket szúrja hátba. Kíváncsian várom az elkövetkezendő idők munkásságát a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságban tőle.

Persze nem áll olyan rosszul a szénánk, mint ahogyan eddig lefestettem, hiszen Szegedi Csanád mellett már vannak Magyarország érdekeit védő és képviselő felszólalások, és kezdeményezések is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr21251778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása